کد خبر 753241
تاریخ انتشار: ۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۰

فلفل Naga Jolokia در مجله گینس به عنوان تندترین فلفل دنیا ثبت شده است. کپسایسین موجود در این فلفل اون رو بسیار خطرناک و کشنده کرده است و در آشپزی نیز به مقدار خیلی خیلی کم ازش استفاده میشه و حتی یک گرم اضافه ممکنه باعث مرگ فرد بشه. کشاورزها از این فلفل برای دور کردن فیل ها از زمین ها و محصولاتشون استفاده میکنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha

نظرات

  • انتشار یافته: 1
  • در انتظار بررسی: 0
  • غیر قابل انتشار: 0
  • IR ۰۹:۵۳ - ۱۳۹۶/۰۵/۰۲
    2 0
    کل میزارم 3 تاشو ناشتا میخورم

این مطالب را از دست ندهید....

فیلم برگزیده

برگزیده ورزشی

برگزیده عکس